Tuinkrantje - Reisverslag uit Enkhuizen, Nederland van Nicole Voorst - WaarBenJij.nu Tuinkrantje - Reisverslag uit Enkhuizen, Nederland van Nicole Voorst - WaarBenJij.nu

Tuinkrantje

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Nicole

09 Juli 2011 | Nederland, Enkhuizen

Het NRC wordt wrs volgende week. Na een lange onderhandeling heb ik dat voor elkaar gekregen, anders heb ik geen rust meer tijdens mijn cruise, worden we overal opgewacht door paparazi en ik zoek nou juist de luwte.
Het schip is overigens meer dan geweldig, dit heeft niets meer met de charterbootjes te maken waar ik ooit op heb gevaren. De toiletten en douches zijn jaloersmakend kraakhelder, warm, strak en een soort van ruim. Geen pompen en toestanden, alles gewoon ultra modern, zoals in ieder gemiddeld stenen huis.Verder kommt Eeke, de keukenprinses, de hele dag door met bladen eten en drinken langs-geëngeld. In alle rust en altijd met een glimlach en in de avond kookt ze pannnen vol, dit is luxueus varen!
Ik heb inmiddels Henno, ex schipper, gestrikt om in mijn houten huisje wat klusjes te komen doen. Zou ik dan ook op een dag een strakke douche hebben? En hij is ook al handig met stroom, Henno rocks.
Op de laptop van Marrie en Loek ben ik druk doende voor het ontzettende hete tuinkrantje. Er rolde een leuk wintervergunningverhaal uit mijn vingers, vandaag maar eens een tabloyd verhaal over die rare buurvrouw B schrijven. Die blijkt graag in BH achter mijn heggetje te zitten.....
Ik heb heerlijk geslapen maar helaas vandaag geen zon, scheelt weer factor 50 smeren en, hoe kan het ook anders, er liggen hier prachtige warme rood met blauwe zeilpakken dus daar ga ik me straks even in onderdompelen.
Ik moet alleen nog een manier zien te vinden om die vijf (!!) pillen van boeken uit te lezen. Gelukkig heb ik ultra snoezige Marleen (eigenaresse, Tom is eigenaar)al weten te verleiden tot het lezen van één van de boeken, die is niet voor niets meegenomen. Nou lieve mensen, we gaan met windkracht zes de wadden op straks, ik geloof dat we daar ook stroom tegen hebben dus dat wordt geinig.
Ik ga jullie groeten!

• 09 Juli 2011 - 08:24

Isabel:

Ik wist helemaal niet dat je op vakantie ging, wat lekker voor je. Wat ben je toch een ondernemend meisje. Ik verlang nu al naar het volgende verhaaltje en het tuinkrantje, het is namelijk echt zo leuk hoe jij schrijft. Laat de wind lekker door je haren waaien en geniet van het zeilen maar houd je goed vast want de wadden kunnen spoken.

kussies

• 09 Juli 2011 - 08:32

Mona:

Henno is Cool!

• 09 Juli 2011 - 08:47

Buuf Bianca:

Oooooo.... je gaat toch geen geheimen verklappen hè.... want dan weet ik er ook nog wel een paar...;)
    Schiet eerst maar eens op met die heg...!
    Kan die Henno goed schilderen?

Enkhuizen, leuk durp en haventje.
    Wadden... ben benieuwd naar al die zeehonden die daar schijnen te zijn.
    Heb je al wat foto's?
    Geniet !! Bianca

• 09 Juli 2011 - 11:36

Mona:

Terwijl jij heerlijk in je warme zeilpak de wind door je haren laat woeien, heb ik effe onze burgemeester van der Laan, 3 wethouders Ossel, v. Poelgeest en Wiebes, Rijkswaterstaat en de Dienst Ruimtelijke Ordening een uitnodiging gestuurd om bij ons langs te komen op De Groote Braak voor een koppie thee, zodat zij zelf kunnen aanschouwen dat een geluidswal van 1 meter hoog wel eruggg minimaal is om onze rust te garanderen ivm die fucking Westrandweg.
    Have fun lief x

• 09 Juli 2011 - 18:06

Moems:

Hoi moppie. zonder bril alles gelezen en ik zie je genieten daar op het super schip. Ben even bij Moon aangeland, ga zo door naar het feestje van Nel Gomez, ook op een schip. Mijn poorten vorderen maar langzaam, omdat zelf gezaagde stenen nou niet bepaald recht zijn...Maar het komt goed. Moppie veel plezier en als ik de kans krijg lees ik heeel graag het vervolg, want ik ben best nieuwsgierig naar alle grappige verhalen.

• 10 Juli 2011 - 09:33

Tjitte:

Wat klinkt dit heerlijk.. Ik wil ook varen!
    Geniet ervan lieverd!
    xx