orkaan en bang lassies
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Nicole
10 December 2009 | India, New Delhi
Omdat alles hier zo oud is, geeft het fietsen op een krakende en piepende fiets hier me het idee dat ik in de tijd ben teruggegaan.
Is er natuurljk wel een nieuw gevaar om de hoek gekomen en dat zijn de kokosnoten. Er is hier gisteren een enorme orkaan op visite geweest, holy maccaroni...! En daardoor zijn alle kokosnoten, die hier met honderd tegelijk per boom zo'n dertig meter hoog in de lucht hangen, nog zwaarder geworden en dus is het landmijnen-tijd. Ik heb er gisteren 12 horen vallen om me heen.... behoorlijk heftige knal geeft dat en dus loop ik nu als een onnozele toerist te zigzaggen door ziljoenen palmbomen heen, struikelend over mijn reeds gehavende voeten omdat ik nou eenmaal niet naar boven en beneden tegelijk kan kijken.
Op het strand weer veel plezier met de wandelende schelpjes.... Er is hier echt geen schelpje te vinden dat niet leeft, overal zitten krabbetjes in die het druk hebben met hun reis naar.....een stukje verderop het strand? Heel melig om alle kleine, grote, lange, drolvormige, groene, rode en noemmaarop- schelpjes rond te zien hupsen. Ik heb er een onscherp filmpje van gemaakt, vast heel saai om naar te kijken thuis.
Tijdens de orkaantoestanden heb ik met Emily (die bij de vervelende-cokesnuiver hoorde maar inmiddels ook eieren voor haar geld heeft gekozen) bang-lassies gedronken (wiet-thee, je moet toch wat), verf gekocht en lekker stoned zitten schilderen. En soms, als het heel even iets minder regende/stormde, op onze piep-kraak-fietsen, naar het volgende tentje om daar weer te doen wat we ervoor ook al deden.
En verder, ben ik bezig met naar huis gaan, het begint voorzichtig te dagen, het einde.
Het schrijven, wat ik zo leuk vind en me makkelijk af gaat, is echt een onderdeel van het plezier hier. Ik schrijf voor iedereen die het lezen wil maar vooral voor mezelf, in het moment en vanuit mijn hart, kan ik in gedachten altijd terug naar welke plek dan ook.
Fijn te weten dat de kadootjes zijn aangekomen, dat het met de buldertjes zo goed gaat en om weer zo'n lieve brief van mijn moems te krijgen.
Ik doe voorzichtig en heb zin in alle knuffels die op me wachten.
Nu nog even genieten....
.....en weer een pakketje versturen, het is weer eens niet te sjouwen allemaal.
Namaste!
10 December 2009 - 17:01
Ron:
Even voor de duidelijkheid...................mijn kadootjes zijn niet aangekomen hoor!
Kus -
10 December 2009 - 20:02
Mona:
Nog 11 naggies... -
10 December 2009 - 20:45
Marrie Te A.:
Haha, een stukkie van je zwager! Time to come home babe! (Met of zonder pakketjes!)
Geniet nog maar lekker van piep-kraakritjes, vallende kokosnoten en voorbij hobbelende schelpies met inhoud!
Kussens from Amsterdam! -
11 December 2009 - 23:09
Kaatje:
Hoi lief,
Vanmiddag drong het opeens tot me door dat je al heel snel weer thuis komt,ik verheug me op al je live verhalen maar voor jou is het echt balen en aftellen. Maar lief ik kan je zeggen,en ik kan het weten,dat je heimwee krijgt als je thuis bent maar het voor altijd zo bijzonder is,op welk moment je ook maar wilt, dat je je reiservaringen altijd weer opnieuw kunt beleven en dat kan niemand je afpakken. Verheug je maar vast.....
Dikke kusxxxxxx -
13 December 2009 - 10:08
Simone:
Zondag 13-12-09
Nog 8 naggie's!
Geef even je vlucht gegevens door please.
Kuzzz, Mona -
13 December 2009 - 13:18
Martine:
Lieverd geniet van je laatste week in India op de fiets! Hier wordt het lekker koud, wie weet krijgen we wel een Elfstedentocht ;-) Ben je net op tijd terug voor een volgend avontuur haha....
X,
M. -
13 December 2009 - 20:44
Miry:
dag liefie piefie eindelijk weer bijgelezen lach en traan tegelijk.... you did it babe!!!
I feel for you, I feel with you, I feel you..
IK BEN TROTS OP JOU!
Ohm shanti ohm, kus Miry